FIRMAPROFIL

HD Medical er specialist i medicinsk udstyr til færdigheds- og simulationstræning inden for sundhedssektoren. Vi sælger primært til sygehuse, hospitaler, uddannelsesinstitutioner, medicinalbranchen, forsvaret, politiet og redningstjenesten.

Vi er altid parate til at hjælpe dig, hvis du har set eller hørt om et produkt, som er interessant for netop jeres træning / uddannelse. Vi  rådgiver om løsninger og muligheder inden for jeres uddannelse / speciale.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information, og vi kommer gerne ud til dig/jer og præsenterer produkterne. Vi dækker hele Danmark.

HVEM STÅR BAG

Helle Dam Hansen er direktør og ejer af HD Medical. Helle er uddannet sygeplejerske i 1995 og har et stort kendskab til mange specialer inden for sundhedssektoren. Hendes erfaring spænder lige fra medicinsk til kirurgisk samt operationserfaring.

Hun har i mange år beskæftiget sig i medicoindustrien med salg til sundhedssektoren.

”Jeg sætter en stor ære i at holde mig opdateret omkring, hvad der sker på markedet i forhold til de enkelte specialer.

"Jeg er pligtopfyldende og lægger vægt på kvalitet, højt serviceniveau, konstruktiv sparring med kunderne, så HD Medical finder det helt rigtige produkt til jer. ”

 

 

Få Gratis rådgivning om løsninger og muligheder  indenfor jeres uddannelse / speciale.

Kontakt os gerne på:

T: +45 22 42 22 10